Werkwijze

SterkPrint is een totaalaanbieder van digitaal drukwerk, grafische producten, zoals handelsdrukwerk, promotioneel drukwerk, boeken, mappen, banners en bouwborden. 

Eenvoudige bestellen in webwinkel
Wij streven er naar om de bestelprocedure via de webwinkel voor u zo eenvoudig mogelijk te houden. Indien u opmerkingen heeft over onze site of bestelmodule, horen wij dit uiteraard graag van u. Op deze manier blijven wij op de hoogte van uw wensen en kunnen wij ons prestatieniveau verhogen.

Product niet gevonden?
Op deze site treft u veel voorkomende producten aan. Indien het door u gezochte product niet op onze site vermeld staat, kunt u via e-mail hiervoor een offerte aanvragen. U ontvangt dan in de meeste gevallen binnen 24 uur van ons een antwoord. Veel terugkomende vragen over producten worden standaard in de site opgenomen. Ook voor hogere aantallen als vermeld in de staffels kunt u apart een prijsaanvraag indienen. 

Drukwerkbestanden versturen
Bij opdracht kunt u uw drukwerkbestand uploaden. De aanleverspecificaties treft u op de pagina aanleveren bestanden. Voor eventuele vragen kunt u ons bereiken via de e-mail of tijdens kantooruren via ons nummer: 010 – 52 90 600. De bestanden worden standaard door het programma Pre-flight gecontroleerd op drukwerkgeschiktheid. Bij foutmeldingen wordt u door ons geïnformeerd, waarna u kan besluiten de correctie zelf uit te voeren of door ons te laten verrichten. Kosten zijn dan op nacalculatie en worden apart in rekening gebracht voor de start van de productie.  

Makkelijk een bestelling herhalen

Drukwerkbestanden bewaren wij voor u, zodat u eenvoudig een herhalingsopdracht kunt plaatsen bij referentie naar het vorige ordernummer. Indien u wenst dat wij uw bestanden weggooien na productie, dient u dit aan te geven.

Levertijd
Levertijd is ca. 8 werkdagen na ontvangst van een drukwerkgeschikte PDF. Leveringen binnen Nederland zijn altijd franco huis.

Bij eventuele fouten op de website met betrekking tot productomschrijvingen en prijsnoteringen, behouden wij ons het recht voor de order te weigeren. 

Leveringsvoorwaarden
SterkPrint hanteert de leveringsvoorwaarden van het K.V.G.O. met uitzondering van artikel 7. Deze voorwaarden zijn algemeen gebruikelijk binnen Nederland. Betalingen geschieden bij opdracht via I-Deal of Pay-Pal. Factuur wordt u later als PDF toegestuurd.

De leveringsvoorwaarden kunt u hier nalezen: Leveringsvoorwaarden