Bedrukte dekbedovertrekken

Wilt u uw gasten laten slapen als een roosjeonder een dekbedovertrek met voorzien van een eigen ontworpen design?  Ieder gewenste afbeelding, bijzondere kleuren, een leuk patroon of een foto, vanaf nu is alles mogelijk! Nooit meer zoeken in het standaard aanbod van bedtextiel maar zelf de sfeer in een kamer bepalen.

Hoogwaardige kwaliteit
Ons bedtextiel Pro Cotton Percal en Pro Cotton Satin zijn gemaakt van een hoogwaardige katoensoort: de high-end kwaliteit die je kent uit de woonwinkels! Deze is huidvriendelijk, voelt zacht aan en is soepel. De zelf ontworpen print, illustratie of foto door u aangeleverd, wordt door ons digitaal geprint met duurzame inkt op waterbasis. Bovendien zorgt deze manier van printen ervoor dat de kleurintensiteit van het dekbed hoog is!

Wisselende patronen
Een customized Dekbedovertrek is een ideaal product voor hotels en andere groepsaccommodaties. Ontwerp bijvoorbeeld themakamers, voorzie overtrekken van namen of van sfeerbeelden. Het is zelfs mogelijk om de voor- en achterzijde van het dekbed beide met een ander patroon of ontwerp te laten bedrukken! Dit geldt ook voor het kussensloop.

Formaat kussensloop: 70 * 60 cm.

Levertijd

1 week

Product opties
Hoeveel stuks wilt u bestellen?
AantallenPrijs per stukPrijs totaal
--
--
--
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...