Verpakkingstape bedrukt (pvc tape wit)

Als leverancier van logistiek drukwerk leveren wij uiteraard ook wit Verpakkingstape (pvc tape wit), dat naar keuze wordt bedrukt in 1,2 of in 3 kleuren conform uw huisstijl. Genoemde prijzen gelden niet voor volvlakbedrukkingen of diapositieve bedrukkingen.

De verpakkingstape is sterk en heeft een uitstekende kleefkracht, zodat verpakkingen moeiteloos afgesloten en verstuurd kunnen worden. De tape is 50 mm breed en heeft een rollengte van 66 meter. De hoogwaardige kwalitatieve tape heeft een dikte van ca. 32 micron. Door de goede kwaliteit slijt de tape nauwelijks en daardoor is het geschikt voor langdurig gebruik. U kunt dus gemakkelijk grote aantallen in een keer bestellen.

Verkoopeenheid is doos van 36 rol.

Indien er sprake is van een diapositieve bedrukking of een all over bedrukking, dient u een offerte aan te vragen.

Meer informatie over 'Verpakkingstape bedrukt (pvc tape wit)'

PVC tape wit bedrukken
Voor het persoonlijk verzenden van uw producten kunt u ervoor kiezen om de PVC tape wit te laten bedrukken met uw eigen logo. Zo maakt u uw product vertrouwelijk voor de klant en tegelijkertijd doet de tape zijn werk als reclame-uiting. Er zijn twee mogelijke bedrukkingen voor PVC tape wit: eenzijdig in één kleur of eenzijdig in twee kleuren.

PVC tape wit bestellen
Zoals eerder vermeld wordt PVC tape wit geleverd op rol. PVC tape wit is verkrijgbaar in dozen van 36 rollen. De prijzen van de rollen tape ziet u hieronder in de tabel.

Levertijd

Levertijd is ca. 2 tot 3 weken na aanlevering van drukwerkgeschikt bestand.

Product opties
Hoeveel dozen tape wilt u bestellen?
AantallenPrijs per doosPrijs totaal
--
--
--
--
--
Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...