Verpakkingstape

 • Verpakkings tape onbedrukt (PVC)

  Als leverancier van logistiek drukwerk leveren wij uiteraard ook Verpakkings tape onbedrukt, dat zowel als witte tape of als transparante tape verkrijgbaar is. Ideaal indien u slechts 1 doosje nodig heeft of als u beslist geen opdruk op de verpakking wilt tonen. De verpakkings tape is sterk en heeft een uitstekende kleefkracht, zodat verpakkingen moeiteloos afgesloten en verstuurd kunnen worden. De tape is 48 mm breed en heeft een rollengte van 66 meter. De hoogwaardige kwalitatieve tape heeft een dikte van ca. 32 micron. Door de goede kwaliteit slijt de tape nauwelijks en daardoor is het geschikt voor langdurig gebruik. U kunt dus gemakkelijk grote aantallen in een keer bestellen.

  Verkoopeenheid is doos van 36 rol.

  Verpakkings tape onbedrukt (PVC)
 • Verpakkingstape bedrukt (pvc tape wit)

  Als leverancier van logistiek drukwerk leveren wij uiteraard ook wit Verpakkingstape (pvc tape wit), dat naar keuze wordt bedrukt in 1,2 of in 3 kleuren conform uw huisstijl. Genoemde prijzen gelden niet voor volvlakbedrukkingen of diapositieve bedrukkingen.

  De verpakkingstape is sterk en heeft een uitstekende kleefkracht, zodat verpakkingen moeiteloos afgesloten en verstuurd kunnen worden. De tape is 50 mm breed en heeft een rollengte van 66 meter. De hoogwaardige kwalitatieve tape heeft een dikte van ca. 32 micron. Door de goede kwaliteit slijt de tape nauwelijks en daardoor is het geschikt voor langdurig gebruik. U kunt dus gemakkelijk grote aantallen in een keer bestellen.

  Verkoopeenheid is doos van 36 rol.

  Indien er sprake is van een diapositieve bedrukking of een all over bedrukking, dient u een offerte aan te vragen.

  Verpakkingstape bedrukt (pvc tape wit)