Sterk verlaagde prijzen voor enveloppen in full colour

18 augustus 2014

SterkPrint verlaagt de prijzen van de Dienstenveloppen met en zonder venster en ook van de akte-enveloppen met en zonder venster die in full colour worden bedrukt!

De enveloppen zijn leverbaar met gegomde klep en met zelfklevende klep.

Ga naar de productpagina enveloppen en overtuig u zelf van deze nieuwe vaste lage prijzen voor enveloppen met full colour bedrukking.

CMR vrachtbrief – actie! Gratis visitekaartjes

Opzet CMR vrachtbriefSterkPrint is de beste en meest voordelige leverancier van uw CMR vrachtbrieven. We leveren onder andere de CMR vrachtbrief geschikt voor de laserprinter, met indruk, voor de matrixprinter en voor handmatig gebruik. Speciaal voor de CMR vrachtbrief hebben we een interessante actie!

Gratis visitekaartjes!

Bij bestelling van 2 dozen CMR`s lasergeschikt, ontvangt u 250 visitekaartjes op formaat 85 * 55 mm in full colour bedrukt.

Voorwaarden

  • U dient contact op te nemen met SterkPrint om te profiteren van deze actie
  • U dient een drukwerkgeschikte PDF aan te leveren; lees hiervoor de aanleverspecificaties
  • Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2014

Perfect drukwerk voor de beste prijs!

SterkPrint - drukwerk voor de beste prijsBij sterkprint.com kunt u terecht voor al uw zakelijke drukwerk.

Uw drukwerk bepaalt uw gezicht naar buiten. Daarom wilt u de beste kwaliteit. sterkprint.com is uw startpunt als u kiest voor opmerkelijk drukwerk.

En u wilt daar niet teveel voor betalen. Bij de-internetdrukker krijgt meer gedaan voor uw budget. Ruim 30 jaar ervaring in de grafische wereld staat daar garant voor. Met als resultaat dat u meer gedaan krijgt!

U wilt drukwerk met een uitstraling die bij u past.

De beste online service

Desgewenst is sterkprint.com meer dan een bestelmodule. Indien u advies wenst, kunt u ons bellen of uw vraag per e-mail stellen. Indien u twijfelt of uw aangeleverde bestanden drukwerkgeschikt zijn, kunnen wij die vooraf voor u controleren en indien nodig ook aanpassen. Zoals eerder gezegd: de-internetdrukker gaat alleen voor kwaliteit.

Op de productenpagina vindt u een selectie van de meest gevraagde producten, in de meest voorkomende bedrukkingen. Als uw product er niet bijstaat of als uw wensen met betrekking tot de bedrukking niet vermeld wordt, kunt u per e-mail uw vraag stellen. En uiteraard wordt u snel door ons geholpen.

One-stop-(drukwerk)-shop

De-internetdrukker is specialist op het gebied van offsetdruk, flexodruk, digitaal drukken en digitaal printen. Dus ook voor banners, reclameborden en bedrukte magneetplaten bent u bij ons op het juiste adres. Mail ons en u krijgt reactie van professionals!